Planera sitt spelande

Att spela på hockey är ju, som vi tidigare nämnt, en väldigt populär aktivitet bland många svenska hockeyfans. När det dock kommer till kritan bör man alltid se till att ha en plan och följa den. Här kommer några tips man kan dra nytta av även om man tänker börja eller har hållit på med detta i många år redan.

budget_236186587

Skapa en budget

Det första man alltid ska göra är att skapa en budget. Detta kommer att tvinga en till att sätta en gräns för hur mycket man tillåter sig själv att spela för. Detta kan sättas upp en en del av hushållsbudgetet så får man bättre koll på hur mycket man egentligen kan lägga på detta. Man kan börja med att planera budgeten månad till månad, men det kan även vara bra att göra upp hur mycket av den man får spendera per vecka, per dag och även på varje enskild satsning.

Hålla sig till budgeten

Stegen ovan är knappast komplicerat eller svårt att utföra, men nästa steg är där det kommer att krävas lite mer disciplin och arbete: hålla sig till budgeten. Detta är kanske det absolut viktigaste steget i allt spelande. Sätter man upp tydliga regler och gränser för sig själv gör man det ofta lättare att hålla sig till dem, men man måste vara stenhård med dessa och inte ge någon form av ursäkt för varför det är okej att lägga in lite mer pengar i budgeten.

Spela smart

Vill man sedan inte se sina pengar försvinna i sjön, måste man ju även tänka på vad det är man satsar på, vad oddsen är och om man kan rättfärdiga att satsa på de som är tippade att förlora. Ser man bara till att använda sig av bra informationskällor kan man ge sig själv en betydligt större chans att komma vinnande ur en satsning. Så länge man alltid är medveten om att inget är skrivet i sten och en match aldrig är avgjord innan den påbörjats.