Spela på hockeymatchen

För att höja spänningen med hockeymatchen kan man prova att spela på oddsen. Betting är inte så komplicerat som man kan tro, det är lätt att komma igång och så länge man kan grunderna är det bara att spela på!

betting

Hitta bra odds

Först vill man hitta de bästa oddsen. Bra odds som man kan lita på och som har möjligheten att ge bra utbetalning på insatsen. Istället för att besöka varje sajt som erbjuder betting, kan man ta en titta på en sajt som samlar all information från de bästa bettingsajterna. Tippat visar vilka erbjudanden som finns på de populäraste sajterna, samt ger speltips på platser där det finns lockande odds.

Samla information

Vill man ta sitt spelande på allvar, vilket man borde så man inte slösar bort sina pengar på impulsval, borde man alltid samla information innan man bestämmer sig för att spela på en match eller inte. Gå in på Aftonbladet och se om det finns några nyheter angående lagen och spelarna. Om en stjärnspelare plötsligt blivit bortplockad från en match, kan man vara ute i tid och haffa ett bra odds innan experterna justerar sina odds utefter de nya förutsättningarna.

Spelbok

Om man planerar på att följa med under en hel säsong ska man gärna föra en spelbok. I den kan man registrera sina spel och se om man behöver göra några justeringar. Man kanske förlorar för mycket och kan hitta mönster, eller så ser man mönster i sina vinster som man kan utnyttja för att vinna ännu mer.

Prova livebetting

En annan form av betting är livebetting som sker i realtid, under matchen. Då finns det andra typer av odds, såsom vem som kommer att göra nästa mål, vem som kommer att bli utvisad och liknande. Livebetting har alltid en förskjutning på tio-femton sekunder för att se till att man inte kan lägga odds precis när det blir mål och därmed utnyttja systemet.